Sports2Play:

Sports2Play is niet zo maar een distributeur van outdoor fitness parken, trimbanen, calisthenics en speeltuinen. Want wij willen ervoor zorgen dat de gemeenschap, buurtbewoners en passanten geïnspireerd en geactiveerd raken om meer te bewegen. We denken verder dan alleen de distributie van onze producten. Hierbij kan worden gedacht aan: Projectmanagement en Activering. 

Daarnaast vinden wij het van belang om met partners in het sociale domein te werken, hiermee zetten we ons in voor:  Buurtparticipatie, Sociale Integratie en Leefbaarheid. Dat noemen we:

Van samen sporten naar samen leven

https://sports2play.nl


Personal Fit Noord:

Personal Fit Noord biedt Personal Training op maat om uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Wij zijn werkzaam in Haren, Groningen en omstreken.  Of u nou specifiek wilt trainen voor een bepaalde sportprestatie, wilt afvallen, fitter wilt voelen of sterkere spieren wilt ontwikkelen, wij zorgen voor de passende begeleiding.

Wij werken volgens het “pay what you want” principe. Dit houdt in dat u na afloop van de eerste 3 lessen zelf bepaalt met welk bedrag u onze service waardeert.

https://www.personalfitnoord.nl 

SkillsLab:

In samenwerking met Nikki Jepkema hebben wij de ambitie om het studentenwelzijn te verbeteren met als doelstelling dat bewustwording en zelfredzaamheid wordt vergroot. Dit doen wij door specifieke studievaardigheden workshops aan te bieden aan 1e jaars hbo studenten en laatstejaars mbo-studenten. Het huidige aanbod is 3 jaar lang in de praktijk uitgevoerd voor 1e jaars Sportkunde studenten aan de Hanzehogeschool Groningen.

Na deelname aan het OCW Studentlab project hebben wij het huidige aanbod geprofessionaliseerd en komen graag langs bij u op de opleiding om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden van SkillsLab.

https://www.personalfitnoord.nl 

KVK-nummer: 75622475

Mail: info@sportsandmovement.nl

Telefoon: 06-40950328