FitCamp


Bij jou in de buurt op een laagdrempelige, maar functionele manier in de buitenlucht aan je gezondheid werken? Begin het jaar 2020 energiek met de FitCamp en doe gratis een keer mee!

FitCamp is sportief uurtje bewegen bij jou om de hoek waarbij jij op een laagdrempelige manier aan je gezondheid kan werken. Tijdens de groepstraining wordt er functioneel getraind met onderdelen als kracht, uithoudingsvermogen, balans en stabiliteit. Er wordt gebruik gemaakt van de openbare ruimte, duurzame beweegparken en trainingsatributen. 

Door afgeronde sportopleidingen en praktijkervaring staat kwaliteit centraal. Tijdens de groepstraining is individuele aandacht belangrijk zodat jij op jouw niveau, verantwoord en uitdagend kan bewegen.

En het allermooiste is dat je lekker aan het sporten bent in de buitenlucht. Het is meer dan een groepsles van 60 minuten. Je bent onderdeel van de Sports and Movement community waarmee jij  altijd de mogelijkheid hebt om vragen te stellen. Alles om ervoor te zorgen dat jij, op jouw manier aan een nog gezondere leefstijl kan werken. Neem vrijblijvend contact voor meer informatie en doe gratis een keer mee.

Locatie Hoogkerk:

  • Elke dinsdag en donderdag 19:00-20:00 uur

Locatie Corpus den Hoorn-Zuid:

  • Start 1e week van maart (dagdeel wordt nog bepaald)

KVK-nummer: 75622475

Mail: info@sportsandmovement.nl

Telefoon: 06-40950328