Over mij:

Vanaf mijn jeugdige jaren ben ik altijd in aanraking geweest met sport- en spelactiviteiten geweest. Steppen, tikkertje en verstoppertje op de basisschool tot aan diverse sporten als tennis, hardlopen, krachttraining en het lopen van survivalruns in mijn tienerjaren. Tot op de dag van vandaag beweeg ik met veel plezier en is het een structureel onderdeel in mijn leven. Hierdoor ben ik energieker, vitaler en geeft het het mij een gevoel van overwinning.  ''Dit fitte gevoel'' kunnen toch meer mensen ervaren?

 

De keuze voor de opleidingen op het gebied van sport waren dan ook snel gemaakt en heb ik de opleiding Sportkunde en fitness trainer A en B afgerond. Gedurende opleidingsperiode in Doetinchem en Groningen ben ik in aanraking gekomen met de verschillende facetten van sport binnen diverse organisaties. Echter, sta ik graag dichtbij de sport en ondersteun ik mensen op zowel persoonlijk- als groepsniveau met een actieve en/of gezondere leefstijl.

Mijn missie als trainer is dat ik jou nog verder kan helpen dan alleen het behalen van jouw doelstelling (wat al geweldig is). Het is mijn doel dat jij na de begeleiding over de benodigde vaardigheden beschikt om de veranderde levenstijl duurzaam te structureren in het dagelijks leven. Empower Your Life

 

Opleidingen:

  • Sport- en bewegingscoördinator (mbo sport)

    • Fitness A en B, AALO Bodyshape

  • Sportkunde (hbo sport)

    • Honours talent program + afstuderen

 

KVK-nummer: 75622475

Mail: info@sportsandmovement.nl

Telefoon: 06-40950328