FitCamp

Bij jou in de buurt op een laagdrempelige, maar functionele manier in de buitenlucht aan je gezondheid werken? FitCamp is sportief uurtje bewegen bij jou om de hoek waarbij jij op een laagdrempelige manier aan je gezondheid kan werken. Het is meer dan een groepsles van 60 minuten. Je bent onderdeel van de Sports and Movement community waarmee jij altijd de mogelijkheid hebt om vragen te stellen. Alles om ervoor te zorgen dat jij, op jouw manier aan een nog gezondere leefstijl kan werken.

Personal coaching

Overige arrangementen

Wil jij kwalitatieve ondersteuning om nog resultaatgerichter aan je gezondheidsdoelstellingen te werken? Personal coaching biedt jou deze mogelijkheid door de leefstijlfactoren in kaart te brengen en samen aan de slag te gaan middels passende, functionele en uitdagende trainingen. Ook buiten de trainingsmomenten is er ondersteuning om jouw te ondersteunen met je specifieke doelstelling.  Een van de vele doelstellingen waarom mensen voor personal training kiezen is voor gewichtsverlies, spieropbouw, fit voelen, kennismaking met krachtsport of het verbeteren van lichaamshouding.

Mijn doel als personal coach is om jou de nodige vaardigheden en tools te bieden, om sport en bewegen in het dagelijkse leven te structureren en dat je jouw gezonde leefstijl op een duurzame manier kan voortzetten. 

 

Wellicht herken jij jezelf in de onderstaande redenen om niet aan je sportieve doelstellingen te werken.

  • Door het werkende leven heb ik geen motivatie en tijd om mijn beweegmomenten te pakken;
  • De sportscholen zijn in het nieuwe jaar overvol door de goede voornemens. Ze zijn ook nog eens extra benauwd en ik weet niet welke oefeningen ik moet doen;
  • Andere sportmogelijkheden hebben vaste trainingstijden waardoor ik vaak niet kan;
  • Door lidmaatschappen en abonnementen ben ik veel geld kwijt in verhouding tot mijn sportfrequentie;

 

Ik snap dat het een drempel kan vormen om toch de beslissende stap te zetten. Echter, is het toch zonde. Het energie en het gevoel van overwinningen dat je ervaart ervaren naar een beweegsessie kan aan het begin lastig zijn. Ik help jou graag met deze stap om op een toegankelijke manier, bij jou om de hoek, met je sportieve uitdagingen aan de slag te gaan. 

Ben jij een organisatie en wil je bijvoorbeeld:

  • Aan de slag met de gezondheid van medewerkers?
  • Een sportief teamuitje?
  • Een sport- en spel specifieke aanbod voor jouw basisschool?

 

Neem contact op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

KVK-nummer: 75622475

Mail: info@sportsandmovement.nl

Telefoon: 06-40950328